sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Ruohomäkien vaiheet

Eli siis Auin pyynnöstä tein pienen yhteenvedon Ruohomäkien suvusta, joka pian saavuttaa loppunsa. Kun saan Ruohomäet päätökseen, alan pelata Kannistojen sukua, jota varten tämä blogi on.

Ruohomäkien parissa pelasin todella paljon legacyn kaltaista haastetta, nimeltään Duty of Heir. Pähkinänkuoressa Duty of Heir -haasteessa jokaisella perijällä on erilaisia tehtäviä, jotka pitää suorittaa ennen perijän kuolemaa. Haaste on myös paria sukupolvea Legacya lyhyempi. Mutta eiköhän aloiteta.



Valitettavasti minulla ei ole parempaa kuvaa suvun kantaäidistä, Riinasta.

Oikealla on Riinan aviomies, Derrik. Parempaa kasvokuvaa ei nyt löydy, mutta tässä otoksessa on oma hauskuutensa. Riinalla ja Derrikillä on kolme lasta: Daniel, Elias ja Jesperi. Tässä he ovat:

 Elias

Ja Jesperi. Danielista en löydä kuvaa, mikä on vähän huono juttu, nimittäin hän on toisen sukupolven perijä.

Tässä on Flora, hän on Danielin vaimo. He saivat kolme lasta, ensin kaksoset, pojan ja tytön. Heidän nimensä ovat Ilta ja Roima-Taisto (=D). Myöhemmin he saivat vielä yhden tytön, nimeltään Aamu.

Tässä ovat Ilta ja Aamu. Roima-Taistosta ei löydy kuvia, mutta hän meni naimisiin Jaana Pakkalan kanssa, joka odottaa heidän esikoistaan.

Illasta tuli kolmannen sukupolven perijä. Tässä hänen toinen lapsensa Pipsa. Ilta meni kahdesti naimisiin, mutta erosi kummastakin miehestään. Hänellä on kolme lasta, jolla on jokaisella eri isä. Lapset vanhimmasta nuorimpaan: Peppi, Pipsa ja Tero.


Tässä Pipsa vähän isompana.

Tero sai neljännen sukupolven perijän tittelin. Tässä hän teininä, sekä hänen tuleva morsiamensa Alma. ja taustalla Teron helikopteri =D

Oikealla on aikuinen Tero, vasemmalla raskaana oleva Alma, sekä keskellä tuleva perijä Risto. Yhteensä Tero ja Alma saivat yhdeksän lasta, kolme tyttöä ja kuusi poikaa. Lapset: Marika, Julius, Risto, Niko, Rasmus, Niklas, Petri, Oona ja Vivian.

Tässä osa pojista. Vasemmalla Niklas, lattialla istuu Petri, Käsi lanteilla seisoo Rasmus, jonka vieressä keikistelee Risto. Kyllä, minulla oli hauskaa poseboxeilla leikkiessä =D

Risto miehensä Aslakin kanssa tanssahtelemassa. Yks viidennen sukupolven perijän tehtävistä oli rakastua saman sukupuolen edustajaan. Heillä on kaksi biologista lasta Nella ja Alvar, (teiniraskaushackin avulla) sekä yksi adoptiotytär Lilja.

Alvarin ja vaimonsa Aadan ensisuudelma. Tyynysotaa leikkivät Alvarin täti Vivian ja isosisko Nella.

Tässä parempi kuva Aadasta, Alvarin vaimosta. Aadalla on sylissään heidän kolmas lapsensa Tino. Yhteensä he saivat neljä lasta: Adamin, Even, Tinon ja Miljan.


 Tässä Eve...

...Adam...

 ...Tino...

...sekä Milja.

Seitsämännen sukupolven perijän tittelin keplotteli itselleen romantiikkatavoitteinen Eve, jonka elämäntavoitteen onnistuin toteuttamaan vielä tytön ollessa teini-iässä. Ja tämä tavoitehan oli saada 20 rakastettua yhtäaikaa. Tähän asti olen Ruohomäkien kanssa päässyt, ja haastehan päättyy siihen että Eve synnyttää ensimmäisen lapsensa.

Tähän loppuun laitan vielä erinäisiä kuvia Ruohomäkien kommelluksista.

Toisen sukupolven Jesperi heittää tikkaa, samaan aikaan kun hänen miehensä Gustav hellii heidän poikaansa Alecia.

Risto - pahis - kiusaa pikkuveljeään Rasmusta.

En oikeastaa itsekään tiedä mitä tässä tapahtuu...


Mitä tästä nyt voi sanoa... Sen ainakin, että kuvassa on Niklas.

Hihhii hauskat juoruhetket yliopistossa. Vivian ja Oona.

Kuva Riston ja Aslakin häämatkalta <3

Tulipalo, perheen arkea.

Alvarin ja Aadan häät.

Alvar heittää kirvestä häämatkallaan, ilmeellä. =D

Tino oli hyvin musikaalinen lapsi.

Ruohomäkien nautakasvi oli kiinnostunut Liljasta.


Nautakasvin syömä Alvarin työtoveri, tai itseasiassa työtoverin haamu. Alvar oli ammatiltaan Ekoguru, mikä selittää työasun =D

Eve sai muutaman kerran rouva Kurjenkaulan käsilaukusta toivottuaan romanssia - ei kovin hyvin tuloksin.

Tinon ja hänen poikaystävänsä Sippo Knaapin (=D) ensisuudelma.

Näihin tunnelmiin jätän Ruohomäet, pelattavaa ei ole enää paljon, joten olen jo aloittanut Kannistojen juonikuvioiden - tai sen tapaisten - suunnittelun. Kiitos jos luit Ruohomäen vaiheet, laitathan kommentia~

No-chan

7 kommenttia:

  1. Olipas mielenkiintoiset ja hauskat vaiheet :)
    Taidan jäädä odottelemaan Kannistoja :)
    Linkitys ?

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon, ihanaa jos pidit! =) Linkitän tarinasi enemmän kuin mielelläni. Kuulostanko muuten ihan tollolta jos kysyn että minkä tarinan linkitän? xD Niitä kun sinulla on neljä. Ellei sinua haittaa, linkittäisin mielelläni vaikka kaikki =D

    VastaaPoista
  3. Voit linkittää kaikki :) itse linkitän yleensä kaikille sivuilleni. Joten linkitän sinut kaikkiin neljään :)

    VastaaPoista
  4. Simit ovat todella kauniita ja kuulostaa siltä, että sinulta on vienyt aikaa kaikkien näiden juttujen pelaaminen. Tutustuin myös tuohon haasteeseen, ja piru vie vaikuttaa siltä, että tekee mieli itsekin kokeilla! Kiitos tästä, suvullasi on ollut menoa ja meininkiä. Mielenkiintoista:)

    Kello tulee sen verran, että taidan jättää vielä Kannistojen 1. osan myöhemmäksi, mutta luen senkin kyllä aikanaan :)

    VastaaPoista
  5. Aui: Joo kyllähän tuossa meni aikaa, en edes muista milloin aloitin suvulla pelaamisen! xD
    Kiitos kommentistasi! =)

    VastaaPoista